Повернення роздрібленого депозиту

Як не втратити депозит? Щоб зберегти депозитні гроші — потрібно діяти прямо зараз, інакше банк — банкрут, а ви без грошей. Банки «шахраї» придумали нову схему заробітку — визнають нікчемними (нікчемними) дроблені депозити. Це прямий шантаж, без суду і слідства, банки позбавляють грошових заощаджень своїх же вкладників. Такі дії є незаконними. Відстояти свою правоту можна тільки в суді. Приходьте, ми допоможемо повернути подрібнений депозит.

У наш час історія з банками має негативний відтінок. У зв’язку з складною ситуацією в країні люди забирають всі свої грошові заощадження з банків. Але комусь це вдається зробити, а деяким і немає. Чому так?

Повернути подрібнений депозит, не так легко, як здається, процес забирає багато сил і часу.

Банки не поспішають віддавати подрібнений депозит, вважаючи його неправомірним і розраховуючи на те, що клієнти швидко погодяться з цим фактом. Дуже часто зустрічаються такі випадки, коли з боку банку порушуються права громадян, а останні час, цей випадок є регулярною практикою. Стягнення депозиту -складні процедура, а стягнення дробленого депозиту — ще складніше.

Дроблений (розділений) депозит — це депозит, сума якого перевищує 200 тис. гривень, він оформляється на кілька депозитних вкладів, тобто на кілька осіб. Більшістю як правило виступають родичі, знайомі або люди яким вкладник довіряє.

Якщо ви не хочете дарувати свої гроші (подрібнений депозит) банку, вам потрібно діяти дуже швидко. Якщо ви вже не раз «оббивали пороги» банку, а результату немає, то ми вам допоможемо повернути дроблений депозит через суд.

У нас працюють висококваліфіковані люди, які розбираються в юриспруденції, справи з банками ведуть дуже успішно. Адвокати нададуть вам консультацію з дробленням депозитом, грамотно складуть документацію, в тому числі і позов до адміністративного суду. Будемо представляти ваші інтереси в суді.

Все що вам потрібно, це прийняти правильне рішення, а все інше ми зробимо самі.

© Юридические услуги — Возврат долгов Киев