Повернення нікчемного депозиту

Потрібно судитися і боротися, а не «соплі жувати». Події розвиваються дуже стрімко, і якщо ви будете зволікати — втратите свій депозит назавжди, судитися завтра не буде з ким.

У наш час багато хто зіткнувся з проблемою пов’язаною з банком, це кредити, іпотека, депозити. З такою важкою ситуацією в країні, страждає все. Багато банків потрапили під тимчасову адміністрацію, а деякі вже ліквідуються. Клієнти стривожені, не знаю як забрати гроші з банку. Але банки знаходять вихід, їх беззаконню і нахабства немає краю. Розводять своїх вкладників на всю. Потрібно пам’ятати що, скасування рішення банку про визнання нікчемності депозитних договорів, укладених до введення тимчасової адміністрації є протиправною.

У сформованій ситуації, багато банків позбавляє своїх вкладників можливості повернути депозит, які в банках підлягають виплаті через фонд гарантування вкладів, як говориться «без суду і слідства». Це грабунок серед білого дня. І тут потрібно діяти.

Ви маєте повне право на повернення депозитних грошей через суд, згідно з нормами Конституції України, де в ст. 41 вказується, той факт, що людина не може бути позбавлений власності без рішення суду. Якщо банк хоче позбавити вас депозиту, або визнає його недійсним, ви маєте повне право судиться з ним.

Але тут вам знадобиться людина розбирається не тільки в юриспруденції але й володіє знаннями в банківській системі. Процес цей дуже складний і тривалий, він вимагає особливого підходу, і професійних дій з вашого боку.

Ми надамо вам хорошу консультацію, розповімо як вирішуються такі справи. Допоможемо у складанні судового позову, розповімо який пакет документів вам знадобиться, допоможемо в їх зборі. Якщо знадобиться написання листів, заяв, претензій, це все зробить професійний юрист. На захисті ваших інтересів від початку і до кінця, захист ваших прав в суді, і перед керівництвом банку.

© Юридические услуги — Возврат долгов Киев